logo

Ποιοι είμαστε


Βίβιαν Κραββαρίτη
Ηθοποιός -Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού

Φοίτησε στην Ανωτ.Σχολή Δραματικής Τέχνης του Γιώργου Αρμένη "Νέο Ελληνικό Θέατρο".  Ολοκλήρωσε το ετήσιο σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού στο Εργ. Παιδαγωγικής Θεάτρου Λάκη Κουρεντζή.Το 2015 εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών και συνεχίζει τις σπουδές της για το Θέατρο, στο τμήμα θεατρικών Σπουδών.  Παρακολούθησε σεμινάρια Αρχαίου Δράματος στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος ΔΕΣΜΟΙ, Εργαστήρια Υποκριτικής και Αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο των Αλλαγών, Ημερίδες κατασκεύης -εμψύχωσης κούκλας & θεατρικού παιχνιδού (Πολύτεχνο - θεάτρο της Ημέρας).  
Τα τελευταία χρόνια  παίζει και σκηνοθετεί θεατρικές παραστάσεις με την ομάδα θεάτρου σελίδα 231, ενώ έχει  επίσης συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές όπως: στην παράσταση Τομ Σόγιερ / Ανωτ. Σχολή καλών Τεχνών 2014 - Playback με την ομάδα Vasistas/MIRFestival το 2012 - θέατρο Αργώ/Eπιχείρηση Ιουδιθ-Ομάδα Πείραγμα - Θέατρο Ελυζέ/σκηνθ.Τζενη Φωτίου - Αντιγόνη/σκηνθ.Γιάννη Νικολαίδη κ.α.    Παράλληλα εμψυχώνει ομάδες θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά σε εργαστήρια & δράσεις, καθώς επίσης σβήνει κεράκια σε παιδικά πάρτυ ως Κλοουνίτα. 
Τα τελευταία δύο χρόνια διδάσκει - αν και δεν της αρέσει η λέξη - θεατρικό αυτοσχεδιασμό σε ενήλικες στη βιβλιοθήκη του Δ.Μεταμόρφωσης.

 

Γιώργος Μοσκιού 
Ηθοποιός - ανιματερ εμψυχωτής

Γεννήθηκε στην Σύμη.  Eίναι απόφοιτος της Σχολής Δραματικής Τέχνης «Μαίρης Βογιατζή Τράγκα».  Τα τελευταία δέκα χρόνια συμμετέχει ως ηθοποιός, κυρίως σε παραστάσεις παιδικού θεάτρου στο ελεύθερο θέατρο.  Έχει συνεργαστεί με την παιδική σκηνή Εκτός Σχεδίου στο Δημ. Λουτρακίου (2007-2011), με τις παιδικές σκηνές των θεάτρων Μπρόντγουει, ΜΙΝΩΑ και  Δημ. θέατρο Κορυδαλλού κ.α. 
Επίσης συμμετείχε σε παραστάσεις στο Θέατρο «Έναστρον» σε σκηνθ. Β.Ρίτσου, στο Θέατρο “Άννα Βαγενά Μεταξουργείο” σε σκηνθ.:Ν.Κατή, στο Θέατρο “ΑΡΓΩ” στην παράσταση “Eπιχείρηση Ιουδίθ», του Π.Κοροβέση, σκηνθ.: Θ.Κυριακός,  στο Θέατρο “ΜΕΛΙ” στην παράσταση «Βαβυλωνία», σε σκηνθ: Γ. Μόρτζου.  Από το 2002 ως και σήμερα θα τον συναντήσετε  ως εμψυχωτή σε εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, σε ψυχαγωγικές - εκδηλώσεις, παιδικές κατασκηνώσεις κ.α.  

Από το 2011 συμμετέχει στις παραγωγές της ομάδας καθώς και σε άλλες συνεργασίες.  Την θεατρική περίοδο 2013-2014 θα τον συναντήσετε στο Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην παράσταση: “Τομ Σώγιερ”, σκηνθ. Τ. Τσαρσιταλίδη, στον ομώνυμο ρόλο.


Δέσποινα Τσιρίγου
Εικαστικός καλλιτέχνης -παιδαγωγός

Η Δέσποινα Τσιρίγου γεννήθηκε στη Σαμο.Σπούδασε στο τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, Ζωγραφική, Σχέδιο, Σκηνογραφία, Φωτογραφία καθώς και Παιδαγωγικά και Διδακτική της Τέχνης. Δίδαξε για 2 μηνες στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης στο μάθημα των Παιδαγωγικών ενω έχει συμμετάσχει παράλληλα και σε Καλλιτεχνικές δραστηριότητες στα πλαίσια εκδήλωσης Ομίλου.
Απο τον Ιανουάριο του 2014 διδάσκει εικαστικά στο εργαστήριο θεάτρου και δημιουργικών δραστηριοτήτων απο την Ομάδα Θεάτρου Σελίδα 231.
Έχει πραγματοποιήσει την θεματική εικονογράφηση  του blog "stomialoenosgatou.blogspot.com" του Θοδωρή Σταθόπουλου  καθως και το παιδικό ποίημα "Ο Χιονουλης" του Κώστα Κουλούρη.
Έχει επιμεληθεί γραφιστικά εικαστικές εκθέσεις,εκδηλώσεις,θεατρικές παραστάσεις και διαφημίσεις.
Φωτογράφος των παραστάσεων "Τρεις Τρεις Εννιά", " Το τελευταίο Botox" και "DIVA" του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη καθώς και "Let's Dance.Together?(συμμετοχή στο Φεστιβαλ Θεατρικές Συνθέσεις ΙΙΙ- ΒΕΤΟΝ7) και "Ηταν ενα ανθρωπάκι, το Αυτό" της Βίβιαν Κραββαρίτη.
Έχει πάρει μέρος σε 6 ομαδικές εκθεσεις ("ART FOR ALL", "CHEAPART 19ATHENS", "POPLIE RADIO e-POP vol.6", "Θήλυ + Τέχνη", "Το BOO! φέρνει την Άνοιξη" , "Καλοκαιρινές πινελιές στο BOO!", "FALL AT BOO!") και έχει πραγματοποιήσει 3 Ατομικές (" LUCKY 8" στο EINSTEIN cafe-bar, "PARTY PEOPLE" στο HOXTON bar "Η ΠΑΡΕΑ" στο ROOSTER cafe-bar).

Newsletter